1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Rendszerfelügyelet

 

A felhasználók egy része csak akkor fordul szakemberhez, amikor már nincs, vagy nagyon nehezen található megoldás. A rendszeresen elvégzett mentések nagyon sok ideges pillanattól kímélik meg Önt! Ehhez nem sok pénzre, csak odafigyelésre van szükség. Előre fel lehet készülni (majdnem) minden lehetséges problémára. A víruskeresők, kémprogram keresők naprakészen tartása szintén apróság, de nagyon fontos teendő

Bármikor távoli segítséget nyújtok, akár telefonon, akár interneten keresztül. Szükség esetén 24 órás telefonos ügyelet. Sürgős esetben helyszíni munkavégzés.

Távoli segítség kérése esetén először töltse le ezt a programot

A TeamViewer QuickSupport letöltése

A TeamViewer a világ bármely részén található számítógéphez vagy kiszolgálóhoz másodpercek alatt képes csatlakozni. Az Ön számítógépét is úgy vezérelhetem távolról, mintha csak előtte ülnék.

A TeamViewer magas biztonságú távoli karbantartási megoldás. A program a csatlakozás során 1024 bites RSA kulcspárral ellátott és 256 bites AES munkameneti kódolást használó, teljes mértékben titkosított adatcsatornát használ.

Nem kell aggódnia a tűzfalak, letiltott portok vagy a NAT útválasztó miatt – a TeamViewer mindig felépíti a csatlakozást a távoli számítógéphez.

A TeamViewer egyetlen szoftvercsomagban kínál átfogó megoldást a legkülönfélébb helyzetekre: távoli karbantartás, spontán támogatás, nem felügyelt számítógépek elérése, távoli iroda, online megbeszélések, prezentációk, képzések, csapatmunka.

NandInform WebStudio Weblapok készítése

Image

Egyik kiemelt szolgáltatásunk: weblapok, honlapok készítése Részletek...

NandInform WebStudio Weblapok karbantartása

Image

Másik fő tevékenységünk:           weblapok, honlapok karbantartása Részletek...

Nándi Informatika Rendszerfelügyelet

Image

Informatikai rendszerek felügyelete akár interneten keresztül is! Részletek...

Hol? - Székesfehérváron! Írjon! Hívjon!

Image

Informatikai szolgáltatások A-tól Z-ig  Igény esetén 0 - 24 óráig    Részletek...