1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Facebook Facebook ajánlat

Egyedülálló ajánlat!

Egyéni facebook oldal létrehozása:

  • saját design
  • saját név!!!
  • garantált min. 50 like

Pl: http://www.facebook.com/nandinform

Látogatottság növelése Weboldal ajánlat

Egyedi látogatók "küldése" az Ön weboldalaira.

Akár napi/heti/havi több ezer látogató, amitől jelentősen javulhat az oldala PR értéke, az oldal előbbre kerülhet a Google és egyéb keresőkben, ...

Érdekli ajánlatunk?
Jelentkezzen elérhetőségeinken!

Használati Feltételek

 

KÉRJÜK, hogy a weboldal használata előtt gondosan olvassa el az alábbi használati utasítást!

A NandInform WebStudio - Nándi Informatika - Székesfehérvár által felügyelt weboldalak (továbbiakban: WEBOLDALAK) használata azt jelenti, hogy Ön elfogadja az alábbi Használati feltételek betartását. Amennyiben nem ért egyet a Használati feltételekkel, kérjük ne látogassa, ne használja a WEBOLDALAKAT. Fenntartjuk magunknak a jogot a jelen Használati feltételek bármely időpontban és előzetes értesítés nélkül való, részbeni, vagy teljes körű megváltoztatására. A WEBOLDALAK használata előtt mindig olvassa el a Használatra vonatkozó feltételeket. Amennyiben a Használati feltételek megváltoztatása után továbbra is használja a WEBOLDALAKAT, ez a változtatások ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti az Ön részéről.

KORLÁTOZOTT HASZNÁLAT

A WEBOLDALAK tulajdonosa és létrehozója a NandInform WebStudio - Nándi Informatika - Székesfehérvár. A WEBOLDALAK felügyelője szintén a NandInform WebStudio - Nándi Informatika - Székesfehérvár (továbbiakban: NandInform, mi, minket és a miénk). A WEBOLDALAK szerzői jogi és egyéb jogszabályok védeleme alatt állnak. Az itt meghatározottakon kívül a WEBOLDALAKON elhelyezett egyetlen anyag sem másolható, sokszorosítható, terjeszthető, adható ki újra, tölthető fel, mutatható be, illetve nem adható tovább semmilyen formában. A honlapon található anyagok ugyanakkor személyes használatra, nem-kereskedelmi célra letölthetők abban az esetben, ha Ön elfogadja a WEBOLDALAKON található, illetve azokon keresztül elérhető anyagokra vonatkozó szerzői jogi jogszabályokat, illetve egyéb korlátozásokat, ha a letöltött anyagokban találhatók ilyen szerzői jogvédelmi, márkavédelmi előírások, illetve korlátozások. A letöltött anyagok kereskedelmi célra nem használhatók. Az anyagok módosítása, vagy más célokra való felhasználása a szerzői jogról szóló jogszabály, illetve más szellemi alkotások védelmére vonatkozó jogszabályok megsértésének minősül.

A WEBOLDALAKON megjelenő védjegyek, vagy a WEBOLDALAKON található más tartalmak használata szigorúan tilos, kivéve, ha ez kifejezetten engedélyezett a jelen Használati feltételekben.

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A NandInform nem garantálja a WEBOLDALAKON közzétett anyagok pontosságát, megbízhatóságát, aktualitását, illetve teljességét. Ezen anyagok felhasználása vagy figyelembe vétele csak a felhasználó saját kockázatára történhet. A NandInform nem állítja és szavatolja, hogy a WEBOLDALAK minden időben elérhetőek, hogy megszakítás nélkül, hibamentesen működnek, hogy a hibák azonnal kijavításra kerülnek, illetve hogy a WEBOLDALAK és azok a szerverek amelyeken ezek az oldalak elérhetők mentesek a vírusoktól és más káros elemektől. A WEBOLDALAK tartalmazhatnak műszaki pontatlanságokat, nyomdai hibákat, és külön értesítés nélkül módosíthatók, aktualizálhatók. A NandInform ezeken kívül bármikor előzetes bejelentés nélkül módosíthatja, korszerűsítheti, tökéletesíthati a WEBOLDALAKAT, ill. a rajtuk található információkat, tájékoztatókat, szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA 

A NANDINFORM SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZIK FELELŐSSÉGGEL A WEBOLDALAK HASZNÁLATÁVAL, ILLETVE AZOK HASZNÁLHATATLANSÁGÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN KELETKEZŐ VÉLETLEN, SPECIÁLIS, KÖVETKEZMÉNYES, FENYEGETŐ, KÖZVETLEN ILLETVE KÖZVETETT VESZTESÉGEKÉRT ILLETVE KÁRÉROKÉRT, MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA A NANDINFORM, VAGY A NANDINFORM SZERZŐDÖTT PARTNERE TÁJÉKOZTATÁST KAPOTT AZ ESETLEGES KÁR LEHETŐSÉGÉRŐL. A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK KIZÁRHATJÁK A FELELŐSSÉG, VAGY A VÉLETLENSZERŰ, ILLETVE KÖVETKEZMÉNYES KÁROK KORLÁTOZÁSÁT, ILLETVE KIZÁRÁSÁT, ÍGY A FENTI KORLÁTOZÁS, ILLETVE KIZÁRÁS LEHET, HOGY ÖNRE NEM VONATKOZIK. A NANDINFORM FELELŐSSÉGE AZ ÖN ÁLTAL ELSZENVEDETT KÁRÉRT, VESZTESÉGÉRT, VAGY KERESET ALAPJÁT KÉPEZŐ ESEMÉNYÉRT (AKÁR SZERZŐDÉS, AKÁR KÁROKOZÁS, VAGY MÁS MÓDON) SEMMI ESETRE SEM HALADHATJA MEG AZ ÖN ÁLTAL AZ OLDAL HASZNÁLATÁÉRT, VAGY AZ AHHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSÉRT FIZETETT ÖSSZEGET, AMENNYIBEN ILYEN VOLT.


VEGYES RENDELKEZÉSEK

Jelen Használati Feltételekre a jogszabályi előírások vonatkoznak. Ön elfogadja, hogy a jelen Használati Feltételekből következő, illetve azokkal kapcsolatos peres ügyeket bíróságra kell benyújtani, és ezennel hozzájárul és aláveti magát az adott ügyre hatáskörrel rendelkező és illetékes bíróságok törvénykezésének a keresettel kapcsolatos peres ügy lefolytatására. Amennyiben jelen Használati Feltételek bármely rendelkezése jogtalan, érvénytelen, vagy bármilyen okból nem kikényszeríthető, az adott rendelkezés a jelen Használati Feltételek egyéb rendelkezéseitől különválasztottnak tekintendő, ami nem befolyásolja a fennmaradó Használati Feltételek rendelkezések érvényességét és kikényszeríthetőségét.

 

NandInform WebStudio Weblapok készítése

Image

Egyik kiemelt szolgáltatásunk: weblapok, honlapok készítése Részletek...

NandInform WebStudio Weblapok karbantartása

Image

Másik fő tevékenységünk:           weblapok, honlapok karbantartása Részletek...

Nándi Informatika Rendszerfelügyelet

Image

Informatikai rendszerek felügyelete akár interneten keresztül is! Részletek...

Hol? - Székesfehérváron! Írjon! Hívjon!

Image

Informatikai szolgáltatások A-tól Z-ig  Igény esetén 0 - 24 óráig    Részletek...