1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Facebook Facebook ajánlat

Egyedülálló ajánlat!

Egyéni facebook oldal létrehozása:

  • saját design
  • saját név!!!
  • garantált min. 50 like

Pl: http://www.facebook.com/nandinform

Látogatottság növelése Weboldal ajánlat

Egyedi látogatók "küldése" az Ön weboldalaira.

Akár napi/heti/havi több ezer látogató, amitől jelentősen javulhat az oldala PR értéke, az oldal előbbre kerülhet a Google és egyéb keresőkben, ...

Érdekli ajánlatunk?
Jelentkezzen elérhetőségeinken!

NandInform Nándi Informatika - Székesfehérvár

Informatika? Székesfehérváron? NandInform WebStudio

KOMPLETT megoldások A tervezéstől a kivitelezésig

Talán informatikai problémája van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Nándi Informatika Szolgáltatások magas szinten

Rendelkezésre állás szükség esetén:

0-24 óra!

Adatvédelem

 
A http://nandinform.hu weboldal üzemeltetője, a NandInform WebStudio - Nándi Informatika ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról:

 

Kezelt adatok:

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban előfordulhatnak olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat a Nándi Informatika szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

Kérésére  a NandInform WebStudio minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről. Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a NandInform WebStudio csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezhet, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki harmadik személynek a személyes adatokat.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokon kívül az IP címet, böngésző és operációs rendszer adatokat.

 

Adatbiztonság:

A Nándi Informatika garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!
 
A NandInform WebStudio nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a NanadInform WebStudio a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje! 

A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatbiztonsági irányelveink röviden:

  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki!
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!

NandInform WebStudio Weblapok készítése

Image

Egyik kiemelt szolgáltatásunk: weblapok, honlapok készítése Részletek...

NandInform WebStudio Weblapok karbantartása

Image

Másik fő tevékenységünk:           weblapok, honlapok karbantartása Részletek...

Nándi Informatika Rendszerfelügyelet

Image

Informatikai rendszerek felügyelete akár interneten keresztül is! Részletek...

Hol? - Székesfehérváron! Írjon! Hívjon!

Image

Informatikai szolgáltatások A-tól Z-ig  Igény esetén 0 - 24 óráig    Részletek...